Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do 25. lipnja Večernji list i Fokus traže novi hrvatski krimić

Nastavlja se potraga za hrvatskim Nesbøom

Logo Natječaja
Foto: Arhiva VL
27.05.2014.
u 15:34

Autori moraju poslati rukopise do 25. lipnja, a ime nagrađenog objavit ćemo 1. rujna kako bi knjiga bila spremna za Interliber

Zapravo smo dobili neočekivano velik broj rukopisa – kaže Davor Uskoković, glavni urednik izdavačke kuće Fokus, rezimirajući prva tri mjeseca natječaja u kojem Fokus i Večernji list traže novi hrvatski krimić.

No, kako je najviše rukopisa stiglo upravo posljednjih dana, a učestali su i  upiti zainteresiranih autora, natječaj je produljen za mjesec dana i traje do 26. lipnja .Podsjetimo: autori šalju detaljan siže romana te prvih 30 kartica, a usto i zatvorenu kuvertu sa svojim podacima jer žiri čita poslane radove ne znajući o kojem je autoru riječ.Pobjednik osvaja nagradu od deset tisuća kuna, a roman će mu objaviti Fokus, kuća rezervirana za najveće književne hitove .Sve detaljne propozicije natječaja nalaze se na www.vecernji.hr/kultura, a ime nagrađenog autora bit će objavljeno 1. rujna kako bi njegova knjiga – hrvatski hit-triler – bila dovršena i tiskana do Interlibera na kojem će imati i veliku promociju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije