Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratka priča
Povratak na članak

Naš sin

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 2

SM
stari_mačak
11:44 15.12.2017.

Onima koji nisu shvatili, isprika za pogrešku; umjesto Pyonovaca trebao sam napisati Pytonovaca. Ipak, bolje jedna riječ tipfeler nego cijela priča...

VL
SM
stari_mačak
17:40 09.12.2017.

Još jedan otužan i jadan tekstuljak koji se nabrajanjem svih zala hrvatskih, odnosno Tita, komunjara, partizana, velikosrba, četnika, i svetinja poput Hrvatskog proljeća, Domovinskog rata, vesele Družbe braće hrvatskog zmaja i svega ostalog što u standardnom domoljubnom paketu ide, želii dodvoriti žiriju i desničarskoj izdavačkoj politici Večernjaka. Tužno je da čovjek u tim godinama piše bedastoće i gluposti poput: "Nekoliko dana kasnije poruka na mobitelu, Stankina: “Ranjena sam u nogu i u trbuh, zvala stožer, dolaze po mene, VTS.” A ti njoj: „Ranko i Petar nisu se još vratili s izviđanja, idemo ih pokupiti, VTJ.” Velika slova znače “voli te Stanka”, odnosno “volim te ja”. Namjerno si joj propustio reći da se već treći dan nisu vratili, da je ne uznemiruješ. I ti i brat joj molili ste je i preklinjali da u svojemu stanju, s bebom u trbuhu, ne ide na bojište; ma kakvi! Bila je uz vas od prve ratne stope!" Ovdje je urnebesna patetika vrhunac i graniči s najboljim uradcima Pyonovaca, a još kad se zna da u vrijeme Domovinskog rata mobiteli još nisu bili ni u razvojnoj fazi pitanje svih pitanja je - kako je ranjena junakinja slala SMS poruke? Dimnim signalima? :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.