Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT U DALMACIJI

Nakon Zadra snima talijanske klasike

26.05.2009.
u 18:22

Nekoliko je dana prošlo od dva sjajna koncerta Tonyja Cetinskog, a emocije se još nisu utišale. Još se na sve strane govori o odličnom nastupu, toplom prijamu publike, ali i o sceni koja je fascinirala 40 tisuća ljudi. Dojmove, kaže Tony, ni dva dana nakon koncerata nije sredio. Još mu je u glavi isti film.

- Prepuna Arena prvi dan bila je san koji sam znao da mogu ostvariti, ali dva dana prepune Arene ipak se nisam usudio sanjati – priča Tony Cetinski.

Glamurozna scena, njegov izlazak iz holograma, stepenice, lift, klavir koji se polako izdiže... sve je to publiku ostavljalo bez daha. Iako bi takvu raskoš svatko, poput zjenice oka, čuvao za sebe, Tony je spreman ustupiti je kolegama.

– Ivana i ja smo je osmislili. U tri ujutro u našem smo stanu sjedili, razmišljali, crtali i nacrtali. Prema našim zamislima dali smo je raditi, a dobar dio scene u našem je vlasništvu. Koristit ćemo je za naše potrebe, ali bez ikakve naknade ustupit ću scenu i kolegama. Ne bojim se konkurencije. Naprotiv, želim je podržati – kaže glazbenik.

No do mogućeg posuđivanja doći će tek kad završi Furia Tour, a u sklopu turneje, pred njim je 28. svibnja nastup u Zadru, u dvorani Višnjik.

Na upit je li moguće ponoviti atmosferu zagrebačkih koncerata, kakvi su u Višnjiku uopće uvjeti za impozantni nastup, Tony kaže:

– Dvorana Višnjik je manja, pa tako velika pozornica fizički ne može stati. Prilagodit ćemo se prostoru, ali to ne bi smjelo umanjiti dojam. Sve ostalo bit će isto kao i u Zagrebu.

Iz Zadra pak doznajemo da su i ondje ulaznice gotovo rasprodane, a na to nije utjecala euforija zagrebačkog koncerta.

– Prodaja je počela 7. svibnja i većina se odmah prodala. Tony i u Zadru ima svoj zasluženi status – kaže Mirko Sičić, zamjenik direktora SC Višnjik.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije