Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko pjeva zlo ne misli

Nakon niza uspjeha u Londonu, Zrinka Cvitešić vraća se na daske HNK

Foto: HNK Zagreb
1/3
29.09.2020.
u 10:26

Zrinka Cvitešić ponovno nastupa u velikoj hit-predstavi Tko pjeva zlo ne misli u ulozi legendarne Ane Šafranek.

Zrinka Cvitešić, naša internacionalna kazališna i filmska zvijezda, nakon odigranih predstava u slavnom londonskom kazalištu The Bridge, ponovno nastupa u velikoj hit-predstavi "Tko pjeva zlo ne misli" u režiji Renea Medvešeka Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

U Londonu je zajedno sa slavnom Zoe Wannamaker nastupala u predstavi Two Ladies o dvije prve dame Brigitte Macron i Melaniji Trump, koje na marginama svjetskog summita jedna drugoj otkrivaju velike tajne. Jedina naša glumica koja je dobitnica najprestižnije britanske nagrade Laurence Olivier, dobila je Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju glumicu za ulogu Ane Šafranek u "Tko pjeva zlo ne misli".

Predstava se može pogledati 1., 3. i 26. listopada.

Komentara 1

MA
Matrix5
20:53 08.10.2020.

Zrinka,cvite naš dobrodosla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije