Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omraženi mjuzikl

Najgori film desetljeća, "Mačke", popljuvao i originalni autor Andrew Lloyd Webber

Foto: IMDb
04.08.2020.
u 14:48

Andrew Lloyd Webber, autor originalnog mjuzikla mačke, oglasio se o njegovoj filmskoj adaptaciji.

Mjuzikl "Mačke" redatelja Toma Hoopera, najomraženiji je film godine, a neki čak kažu i desetljeća. Ta dugoočekivana adaptacija originalnog mjuzikla čuvenog Andrewa Lloyda Webbera propala je u kinima i postala je predmet ruganja svih pa čak i glumaca koji su se u njemu pojavili. Izašao je za Božić prošle godine i koštao je oko od 80 milijuna dolara, a zaradio je tek nešto više od 90 milijuna i to unatoč zvjezdanoj postavi. 

James Corden, koji je u filmu tumačio macu skitnicu Bustophera Jonesa, izjavio je tako da nikada nije pogledao film, ali je čuo da je užasan. 

Sada se, pomalo zakašnjelo, o tome oglasio i Andrew Lloyd Webber, koji je bizarnu zbirku pjesama o mačkama slavnog pjesnika TS Eliota, prvi adaptirao u kazališni mjuzikl koji je postao hit i godinama se izvodio na Broadwayu i West Endu. 

- Problem je u tome što je Tom Hooper odlučio da ne želi surađivati ni s kim tko je radio na originalnom mjuziklu. I cijela stvar ispala je urnebesno loša - rekao je Lloyd Webber za britanski Sunday Times. 

Najveći problem koji je publika imala s "Mačkama" bili su specijalni efekti. A stvar je postala još smješnija kada je u javnost izašla "afera mačjih anusa". Naime, anonimni član ekipe za specijalne efekte u jednom je intervjuu potvrdio je glasine koje su kolale oko ranije verzije filma u kojoj su ljudi/mačke imali vidljive anuse ispod repova. 

- Kad smo pregledavali snimke, zapanjili smo se! Zvali smo šefa i nismo mogli vjerovati koji je to vrag, pa to su šu**ci! - ispričao je anonimni filmski djelatnik čija je ekipa bila zadužena za brisanje mačjih anusa sa snimljenog materijala. 

Otkrio je i da je rad s Hooperom bio nepodnošljiv te da je tim za specijalne efekte na filmu radio i po dva-tri dana u komadu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije