Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografski natječaj

Najbolju fotografiju s poštanskim paketima snimio Mario Raunić

raunic
Arhiv HP
03.07.2011.
u 23:43

Prvo mjesto je prema glasovima žirija i publike osvojila ista fotografija, čiji je autor Marino Raunić.

Odabrani su pobjednici fotonatječaja hpekspresa na temu poštanskog paketa, koji se održao od 9. do 13. lipnja na internetskoj stranici posvećenoj fotografima i fotografiji, www.fotosofia.info. Pobjednici su izabrani prema glasovima publike, odnosno posjetitelja internetske stranice i žirija . U žiriju su bili voditelj odjela u Sektoru marketinga i razvoja poslovanja Hrvatske pošte Tomislav Vrankić, fotograf Damir Hoyka i ravnateljica Hrvatskog društva likovnih umjetnika Gaella Gottwald. Prvo mjesto je prema glasovima žirija i publike osvojila ista fotografija, čiji je autor Marino Raunić. Drugo je mjesto prema glasovima publike osvojio svojom fotografijom Vedran Sokić, dok je jednako plasirana, prema glasovima žirija fotografija Lane Ćosić. Na trećem mjestu su prema publici fotografija Kristine Oberling prema glasovima publike te fotografija Sanje Kulušić prema glasovima žirija. Uz medalju, nagrađeni su osvojili i besplatno slanje pošiljaka hpekspresom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije