Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anja Harteros

Najbolja sopranistica stoljeća oduševila Zagreb u prepunom Lisinskom

Anja Harteros
Foto: Promo
1/3
08.11.2015.
u 20:40

Anja Harteros titulu je definitivno potvrdila i u Zagrebu

Nakon Njujorškoga Metropolitana, milanske Scale, Bečke državne opere i drugih prestižnih svjetskih pozornica, veličanstvena Anja Harteros nastupila je sinoć u prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Pod posebno nadahnutim dirigentskim vodstvom sjajnoga maestra Ivana Repušića  i uz izvanrednu Panonsku filharmoniju, zagrebačku publiku je počastila najljepšim arijama iz djela Mozarta, Verdija, Cilea i Puccinija.

Titulu "Najbolje pjevačice svijete", prema International Opera Awards 2015., Anja Harteros definitivno je potvrdila i u Zagrebu.

Svojim nastupom na spektakularan je način otvorila blistavi niz koncerta novoga ciklusa Lisinski arioso, u kojem nas očekuju i druge svjetske operne zvijezde: Elina Garanča, Thomas Hampson i Dmitrij Hvorostovskij.

Komentara 1

RA
Radames
10:18 09.11.2015.

Ne pretjerujte! Kako možete nekog proglasiti najboljom sopranisticom stoljeća?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije