Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZALIŠTE

Naj, naj, naj festival za proljetne školske praznike

žar ptica
Arhiva
27.03.2010.
u 09:02

Cilj je festivala da zagrebačkoj publici pokaže najbolju produkciju svih profesionalnih dječjih kazališta u Hrvatskoj te da predstavi gostujuće svjetske trupe.

Gradsko kazalište Žar ptica od 6. do 11. travnja organizira 10. po redu „Naj, naj, naj festival”. Cilj je festivala da zagrebačkoj publici pokaže najbolju produkciju svih profesionalnih dječjih kazališta u Hrvatskoj te da predstavi gostujuće svjetske trupe.

A vrijeme je izvrsno izabrano – proljetni školski praznici, plus dodatni bonus – besplatne predstave. Ove godine gosti stižu iz Južne Koreje, Švicarske, Izraela, Italije, Slovenije i Srbije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije