Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nagrada ‘Zlatni zub’ oštroj satiričnoj predstavi ‘Za umrijet od smijeha’ Kazališta Planet Art i Teatra Rugantino

Za umrijet od smijeha
PR
Autor
PR članak
12.03.2018.
u 10:42

Sljedeće izvedbe ove predstave za koju se traži karta više, a koju je režirao Mario Kovač na rasporedu su 15. i 24. ožujka u 20h u Maloj dvorani Lisinski te 20.ožujka u 19.30h u KUC-u Travno

Nagradu 'Zlatni zub' za najbolju predstavu na 11. Festivalu komedije i smijeha 'Zlatni zub' u Poreču osvojila je predstava ‘Za umrijet od smijeha’ Kazališta Planet Art i Teatra Rugantino.

Riječ je o duhovitoj i zabavnoj, ali nimalo plitkoj satiričnoj fantaziji koja nas vodi u budućnosti Hrvatske u 2132. godinu.

Na zatvaranju Festivala u subotu 10. ožujka nagradu su preuzeli protagonisti predstave Gordana Gadžić i Marko Torjanac koji je predstavu adaptirao.

Sljedeće izvedbe ove predstave za koju se traži karta više, a koju je režirao Mario Kovač na rasporedu su 15. i 24. ožujka u 20h u Maloj dvorani Lisinski te 20.ožujka u 19.30h u KUC-u Travno.

On line ulaznice Lisinski: https://www.ulaznice.hr/beta/events

info Lisinski:

ulaznice KUC Travno: 01/66 01 626

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?