Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kino Europa

Na zagrebačku premijeru filma Mamut dolazi i redatelj Delépine

Mamut
Mamut
01.04.2011.
u 14:01

Mamut s Gérardom Depardieuom predstavljen je na Zagreb film festivalu u sklopu programa "velikih 5"

Večeras, 1. lipnja u 20 sati održat će se svečana kinopremijera hvaljenoga filma Mamut s Gérardom Depardieuom, koji je premijerno predstavljen u sklopu programa "Velikih 5" na Zagreb film festivalu. U kino Europa večeras stiže i redatelj i komičar Benoît Delépine, koji je zajedno s Gustaveom Kervernom režirao te napisao scenarij za ovu crnohumornu dramu.

Glavni lik ‘Mamuta’ je Serge Pilardosse zvan Mamut, zaposlenik klaonice koji upravo odlazi u mirovinu, a njegovu ‘gargantuansku’ pojavu koja kao da je pobjegla s table Hergéova stripa utjelovljuje Gérard Depardieu.

Kako bi riješio par birokratskih problema povodom umirovljenja, Serge sjeda na svoj stari motocikl Mammuth i kreće na putovanje koje se pretvara u pravi životni preporod. Na tom će putu taj šutljivi div uz pomoć svoje mlade i slobodoumne nećakinje i njenih prijateljica otkriti čari naivne umjetnosti i suočiti se s gubitkom svoje nikad prežaljene ljubavi iz mladosti (Isabelle Adjani)...

Komentara 1

JB
Juda ben Tudum
23:50 01.04.2011.

jel ovaj film o holokaustu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije