Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška studentima

Na sajmu Fotomat pronađite idealne božićne darove

Rad Darija Matića
arhiva VL
05.12.2012.
u 12:38

Fotomat će trajati u subotu 15. prosinca od 11 do 21 sat, a u nedjelju 16. prosinca od 16 do 21 sat. Studenti kažu da će cijene njihovih radova biti povoljne

Prvo izdanje sajma Fotomat /market nove fotografije održat će se 15. i 16. prosinca u kinu Europa. To je akcija studenata Odsjeka snimanja Akademije dramske umjetnosti, a na prvom Fotomatu svoje će fotografije prodavati dvadesetak studenata. Rekli su da će cijene biti povoljne, pa je ovo idealna prilika da kupite zanimljive božićne darove i ujedno podržite studente u njihovu umjetničkom radu.

Fotomat će trajati u subotu 15. prosinca od 11 do 21 sat, a u nedjelju 16. prosinca od 16 do 21 sat. U subotu u 16 sati održat će se predstavljanje novog fotografskog kolektiva Dirty Grain. Svoje fotoknjige izložit će tvrtka Photoboutique, koja podupire ovu studentsku inicijativu. Tijekom trajanja Fotomata studenti će besplatno portretirati posjetitelje, a u subotu u 21 sat zovu i na plesnjak uz DJ-a.

Na Fotomatu sudjeluju: Filip Starešinić, Ino Zeljak, Dino Šertović, Petra Mrša, Ema Giunio, Luka Kedžo, Ana Mihalić, Nikola Zelmanović, Dario Matić, Damian Nenadić, Pavao Babić, Smiljka Guštak, Siniša Glogoški, Antonio Pozojević, Nikola Šerventić, Tena Pavletić, Tjaša Kalkan, Igor Ilić, Marina Paulenka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije