Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAF-ovci su odrasli

Na RAF-u premijere koje su promakle većim festivalima

JESEN
(VL)
17.03.2010.
u 19:01

Revija Amaterskog filma ove bi godine mogla nadići vlastitu koncepciju - u programu “RAF-ovci su odrasli” prikazat će dvije odlične premijere srbijanskih filmova.

Revija Amaterskog filma ove bi godine mogla nadići vlastitu koncepciju - u programu “RAF-ovci su odrasli” prikazat će dvije odlične premijere srbijanskih filmova. To su nagrađivani “Jesen u mojoj ulici” Miloša Pušića, koji je premijerno prikazan na Sarajevo film festivalu, nakon čega je gostovao na petnaestak međunarodnih festivala, te “Srce je mudrih u kući žalosti” Marina Maleševića, također film koji je proputovao svijet.

 – Nama je užasno važno jer je riječ o ljudima koji su počeli na našem festivalu, a sada svoje zrele filmove prikazuju kod nas. Doduše, čudi me što ih nije ugrabio neki veći hrvatski festival – iskren je jedan od osnivača festivala Oliver Sertić.

 U glavnom programu najavljeno je 200 filmova.

 – Jako nas raduje film “Bajka o Miloradu”. Snimila ga je profesorica iz Knjaževaca na srbijanskoj granici s Bugarskom, odakle nam dolazi čitav autobus njezinih učenika! – rekla nam je programska koordinatorica Vanja Daskalović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije