Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mala scena

Na “Priču o svjetlu” možete povesti i djecu od godinu i pol

Ivica Šimić
arhiv VL-a
07.03.2010.
u 15:24

Ponekad nije lako odabrati predstavu za djecu, ali najnovija premijera Male scene namijenjena je i onim najmlađima - djeci od jedne i pol do pet godina

Najnovija predstava Male scene “Priča o svjetlu” namijenjena je najmlađoj kazališnoj publici od 1,5 do 5 godina.

Svjetlost stvara nebrojene čudesne učinke, poručuje autor predstave Ivica Šimić (na slici). Igranje svjetlošću pruža razne mogućnosti  kojom se uistinu može zainteresirati i ono najmanje dijete i pružiti mu nezaboravan vizualni užitak prave čarolije. No, dualizam svjetlost - mrak pruža i mogućnost razmišljanja o unutarnjim, duhovnim svjetlima koja nas prožimaju, o dobru i zlu, o prosvjetljenju i spoznajama koje poput zvijezda u nama pokazuju put kojim se svako dijete, a i mi odrasli krećemo.

Svečane izvedbe su u petak 12. ožujka u 16.30 i 18 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije