Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18. FEKP
Povratak na članak

Na natječaju za kratku priču pobijedio Eliša Papić

Priča "Pogreb za dvoje" riječkog pisca i liječnika Eliše Papića proglašena je u utorak u Zagrebu najboljom na natječaju za kratku priču 18. Festivala europske kratke priče (FEKP), dok su priče "U dosluhu" Ive Kara-Pešića i "Fraktal" Adija Tufeka osvojile drugo i treće mjesto.

Komentari 1

KO
Kolumpar
17:45 05.06.2019.

Ne valja tu tude, tude, i bome vi'š tude. Evala, svi natrag u školu. Najgore je prošao prvonagrađeni jerbo ga šalju u progonstvo na oladni Baltik da peca grgeče i pljevi šećernu repu. Drugonagrađeni je prošao bolje sa Splitom, ako ništa more je toplije, dok je trećenagrađeni prošao najbolje jerbo ga barem nisu dirali i ostavili doma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.