Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival

Na Liburnia Jazz dolaze Tower of Power i sin Clinta Eastwooda

Tower of Power
Tower of Power
03.06.2010.
u 20:08

Tower of Power svirali su s Santanom, Rodom Stewartom, Aerosmithom i Eltonom Johnom, a Kyle Eastwood skladao je glazbu za filmove svog oca

Sutra u Opatiji počinje Liburnia Jazz festival, na kojem gostuju legende soul glezbe Tower of Power. Oni već 40 godina djeluju pod vodstvom osnivača Emilija Castilla, a do sad su svirali s glazbenicima poput Santane, Roda Stewarta, Aerosmitha i Eltona Johna.

Još jedan zvjezdani gost je Kyle Eastwood, sin glumca i redatelja Clinta Eastwooda koji iza sebe ima četiri albuma i autorstvo nad brojnim filmskim skladbama, između ostalog onima korištenim u filmovima njegova oca. 

Zanimljiv je i nastup Vasil Hadžimanov Banda, sastavljenog od glazbenika iz Makedonije i Srbije, koji spajaju balkanski etno i suvremenu zapadnu glazbu.

Među ostalim izvođačima su Funk Off iz Italije, The Players iz Hrvatske, Srbije i Slovenije i Jazz ExTempore Orchestra u kojem će svirat sudionici prošlogodišnjeg Jazz ExTemporea održanog u Opatiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije