Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2CELLOS

Na glamuroznoj Eltonovoj zabavi naši čelisti svirali s G. Michaelom

2cellos george
27.06.2011.
u 09:29

Luka i Stjepan s Eltonom Johnom upravo su obišli sve velike gradove u Njemačkoj. Samo dan nakon izlaska njihov album zasjeo je na drugo mjesto njemačke top-ljestvice za klasiku na Amazonu

Naši proslavljeni mladi violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser nastavljaju osvajati svijet na velikoj zajedničkoj turneji s Eltonom Johnom, dok su prošloga tjedna nastupili i na glamuroznom Eltonovu partyju, privatnoj zabavi White Tie & Tiara Ball u njegovoj kući u Londonu, na kojoj se prikupljao novac za humanitarnu zakladu Elton John Aids Foundation. Na toj su svečanosti bili brojni najutjecajniji i najbogatiji ljudi na svijetu, kao i neki članovi kraljevske obitelji i mnogobrojne zvijezde. Naši su dečki u gomili poznatih prepoznali neke slavne osobe kao što su Victoria Beckham, Simon Cowell, Cheryl Cole, Elizabeth Hurley, Anne Hathaway...

Uz to što su svirali s Eltonom, naši su čelisti nastupili i s još jednom velikom britanskom glazbenom zvijezdom – Georgeom Michaelom (kojega ćemo 20. rujna uživo vidjeti u zagrebačkoj Areni), odsviravši s njime hit "Don't Let The Sun Go Down On Me".

Naš dvojac 2CELLOS upravo je s Eltonom Johnom obišao sve velike gradove po Njemačkoj, a između koncerata uspjeli su naći vremena i za gostovanje u dva najgledanija njemačka TV-showa: TV total Stefan Rabb i Frühstücksfernsehen na Sat 1.

I njihov album, koji Elton reklamira na svakom koncertu, također obara rekorde pa je tako samo jedan dan nakon izlaska već zasjeo na drugo mjesto njemačke top-ljestvice za klasiku na Amazonu dok je na top-ljestvici na itunesima na prvom mjestu!

Komentara 2

SI
sinaj
15:52 27.06.2011.

Gay party?!

PE
Pegaz
15:50 27.06.2011.

Svaka cast!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije