Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vječni stihovi

Na četvrtom DORF-u predstavljena knjiga pjesama Darka Rundeka

rundek
Goran Ferbezar/PIXSELL
06.03.2010.
u 22:02

U vinkovačkom Gradskom kazalištu "Joza Ivakić" predstavljena je knjiga pjesama Darka Rundeka "Uhovid" izdavačke kuće "Durieux". Pjesme su poznate iz repertoara Haustora, iz kazališnih predstava ili Rundekove solo karijere.

Večeras je u vinkovačkom Gradskom kazalištu "Joza Ivakić" predstavljena knjiga pjesama Darka Rundeka "Uhovid" što ju je lani objavila izdavačka kuća "Durieux". Pjesme objavljene u knjizi poznate su iz repertoara Haustora, iz kazališnih predstava ili Rundekove solo karijere. Večeras je Rundek i nejgov Cargo orkestar održao koncert u Vanilla Clubu u Vinkovcima.

Posjetitelji 4. DORF-a kojih je prema općoj ocjeni, osjetno manje nego prijašnjih godina, večeras su pogledali četiri glazbena dokumentarca. "Radio Apokaliptiko" slovenskog autora Marka Cvejića,"Bože čuvaj Le Zbor" Dalije Pintarić i Lore Šuljić iz Hrvatske, "Astralis Institucija" hrvatskog autora Igora Neljaka i izvan natjecateljske konkurencije "Casanayda"  Dominiquea Caubeta, Farida Benlyazida i Abderrahima Mettoura, autorskog trojca iz Maroka.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
katika
11:53 07.03.2010.

Volim Haustor, volim Rundekove pjesme; vjerujem da je i ova zbirka pjesama nešto posebno. Iščekujem da pročitam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije