Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

My Buddy Moose promovira novi album ''Shine! Shine! Shine!''

My Buddy Moose
arhivMy Buddy Moose
12.02.2013.
u 12:56

Svih deset pjesama s novog albuma snimano je uživo, a u odnosu na prethodna dva izdanja zvuk je čvršći i bliži power popu i garage rocku

U petak 15. veljače,  u Vintage Industrial Baru, svoj nedavno objavljen treći album \'\'Shine! Shine! Shine!\'\' predstavit će My Buddy Moose - bend poznat upravo po svojim energičnim nastupima. U goste Moose doći će Chris Eckman, Dinko Tomljanović iz The Bambi Molestersa i Vladimir Simčić Vava.  Album \'\'Shine! Shine! Shine!\'\' objavljen u CD i vinyl formatu krajem siječnja naišao je na izvrsne kritike publike i struke koja ga je proglasila za njihov do sad najzreliji i najpotpuniji rad.

Svih deset pjesama snimano je uživo, a u odnosu na prethodna dva izdanja zvuk je čvršći i bliži power popu i garage rocku.

\'\'Shine! Shine! Shine!\'\' možete preslušati na http://bit.ly/SpVXLJ

Karata u pretprodaji nema, upad na ulazu 20 promotivnih kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije