Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Multimedijalni CD svjetske senzacije 2CELLOS uz Večernji list

2celloscd
VL
PR
Autor
PR članak
05.06.2012.
u 14:51

U ponedjeljak, 11. lipnja, samo uz Večernji list, ne propustite ekskluzivni multimedijalni CD svjetske senzacije 2CELLOS za samo 6 kuna.

Luka Šulić i Stjepan Hauser, koje cijeli svijet prepoznaje kao 2CELLOS, spremaju se za svoj veliki spektakl u Areni kojeg najavljuju kao najvažniji koncert u dosadašnjem dijelu svoje karijere.

Uoči koncerta, Večernji list donosi ekskluzivni CD live izvedbi starih rock hitova u novoj dimenziji, kao što su Human Nature legendarnog Michaela Jacksona, Nirvanin Smells Like Teen Spirit ili veliki hit Coldplaya Viva La Vida. To su live verzije snimljene na koncertu u Lisinskom  u Zagrebu krajem prošle godine.

Osim rock izvedbi velikih hitova, 2CELLOS će se i na ovom CDu predstaviti i klasičnim repertoarom. Izabrali smo Rachmaninov Vocalice u majstorskoj izvedbi Luke Šulića i uz klavirsku pratnju Mije Miljković te Kol Nidrei OP.47  u emotivnoj interpretaciji Stjepana Hausera.
Za sve one koji nisu bili u Lisinskom, pripremili smo i video sa tri skladbe sa tog koncerta kako bi doživljaj slušanja naših violončelista bio potpun.

Dakle, u ponedjeljak, 11. lipnja, za samo 6 kuna, ne propustite ovaj CD i otkrijte što vas čeka na koncertu u Areni i uživajte u svim emocijama koje ova dva virtuoza izvlače iz svojih moćnim glazbala.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?