Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marko tomaš
Povratak na članak

Dođe mi muka kad protiv fašizma govore oni koji vjeruju da svijetom vladaju ljudi-gušteri

Pjesnik i novinar Marko Tomaš koji živi na relaciji Mostar – Zagreb – Ljubljana – Beograd ovih je dana predstavio svoj prvi roman “Nemoj me buditi”.

Komentari 1

Avatar kaiserschmarrn_umjesto_bureka
kaiserschmarrn_umjesto_bureka
17:24 16.09.2020.

covjeka se nesto bolje shvaca kad ga se procita nego kad ga se cuje. nebitno. on je „jednostavno“ poslozio prioritete na drukciji nacin...ok. sto se tice maggie thatcherice, valja napomenut sljedece: od svih britanskih politicara, thatcher je najbolje okarakterizirala agresiju na republiku hrvatsku na pocetku 90‘ ako nedostaje materijala u vezi poezije, naslo bi se tu vjerojatno nesto. mozda u ovom smjeru: koje su tipicne karakteristike jednog slovenca, hrvata, austrijanca, madara, njemca poljaka itd... jer mnogim ljudima nije jasno da nismo svi isti. mozda bi se trebalo posvetit tome, jel narod i narodi nisu, kako pise, stoka. trebalo bi se ici vise u detalje, mozda. no, bilo kako bilo, covjek je poslozio „jednostavno“ prioritete na drukciji nacin. to bi bilo to, ne

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.