Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U sklopu proslave 25. rođendana

Montažstroj zapošljava!

Scena iz spota "Komunizam"
Foto: Arhiva VL
09.12.2014.
u 13:06

Natejčaj za posao namijenjen je ljudima koji su spremni zagristi u izazove nezavisne kulture i suočiti se s produkcijskim, komunikacijskim, organizacijskim, koordinacijskim zadacima pa čak i s obimnom administracijomj

Videspotom "Komunizam" Montažstroj je započeo proslavu svog 25. rođendana. No, kako sami kažu, ono najbolje tek dolazi, a glavna vijest o proslavi glasi: Montažstroj u sklopu nje traži i ljude koje će uzaposliti. Taj umjetnički kolektiv ni nakon punih četvrt stoljeća rada nema vlastiti prostor za rad, pa su tak proslavu rođendana "uselili" u  prostor Kulturno informativnog centra.  U  5 dana za 25 godina, od 18. do 22. prosinca tamo se neće baviti svojom bogatom prošlošću već će javnosti predstaviti planove za budućnost.

Najvažnija od njih je  zapošljavanje novih suradnika na radnom mjestu producenta, a u svom privremenom uredu u KIC-u Montažstroj će održati razgovore za posao s prijavljenim kandidatima. Natječaj za posao otvoren je svima koje pored umjetnosti zanima i društveni angažman u zajednici u kojoj živimo. On je namijenjen ljudima koji su spremni zagristi u izazove nezavisne kulture i suočiti se s produkcijskim, komunikacijskim, organizacijskim, koordinacijskim zadacima pa čak i s obimnom administracijom. Svime onime što nezavisnu kulturu čini toliko privlačnom.

Sve potrebne informacije o natječaju su na  http://www.montazstroj.hr/novost/?id=44. Natječaj je otvoren do 17. prosinca 2014. godine, a Montažstroj će svoje petodnevno uredovno vrijeme od 10 do 15 sati posvetiti i susretu sa svima onima koji se žele kroz druženje i razgovor upoznati s njihovim radom. Svi ostali detalji rođendanske proslave biti će otkriveni za  tjedan dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije