Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stephan Lupino
Povratak na članak

Moja djela prikazuju planet koji izjeda virus, a napravio sam ih više od godinu dana prije pojave korone

Iako je ovaj proslavljeni umjetnik poznat po svojoj osebujnoj fotografiji, komadima namještaja te velebnim skulpturama, u posljednjih se godinu dana posvetio slikanju “kraja svijeta” te su tako nastala djela Planet Fire, Planet Fire 2 i Planet Apocalypse

Komentari 2

AN
AnteizmalogZGa
13:06 17.03.2020.

Jeli ovo "drug" Dr-a Ante Pavlovića?????!!!! Sad odjednom svi su sve znali....Pobjegao virus iz Wuhana u SAD-e....objavila jedna "stručnjakinja....Zemlja je ravna ploča.....Nas nadgledaju vanzemaljci....Iiiii dane nabrajam dalje sve bjelosvjetske gluposti. A kada treba zabiti jedan obični čavao u dasku, traže po internetu ..."pod kojim kutem, i s koliko njutna lupiti u glavu taj jadni čavlić. ....Pa uzmite čekić i lupite se u tu modernu tintaru!!!!!!!!....Prodavanje magle.....

VL
MA
majkomila
13:01 17.03.2020.

Šta ga ovaj lupeta! Pitaj Lupina kako je prošao kada je trebao slikati automobile za kalendare. Nikakav je fotograf, a kamoli da je umjetnik. Sve je samo proizvod njegovog marketinga. Dijete bi moglo raditi fotografije kao i on, pogotovo sada s digitalnim kamerama - napraviš milju fotki i jedna bu sigurno dobra. Ajde Lupino tišu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.