Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordi

Mirjana Krizmanić je prodala sto tisuća primjeraka svojih knjiga

Mirjana Krizmanić
arhiva VL
16.12.2011.
u 15:09

Najveći uspjeh postigla je upravo knjigom "Tkanje života", a tu su i "Život s različitima" i posljednja knjiga "U ljubavi i bez nje", koja govori o ljubavnim i intimnim odnosima

Poznata hrvatska psihologinja i književnica prof. dr. sc. Mirjana Krizmanić, autorica najprodavanijeg hrvatskog priručnika za samopomoć "Tkanje života" i umirovljena profesorica na Katedri za kliničku psihologiju zagrebačkog Filozofskog fakulteta, ponovno obara rekorde u prodaji knjiga. U protekle dvije godine izdala je nekoliko knjiga u kojima se bavi različitim pitanjima i problemima iz svakodnevice. Najveći uspjeh postigla je upravo knjigom "Tkanje života", a tu su i "Život s različitima" i posljednja knjiga "U ljubavi i bez nje", koja govori o ljubavnim i intimnim odnosima koji su najosjetljivija i često najvažnija iskustva našeg života. Sve tri knjige postale su hit te se broj prodanih primjeraka popeo na ukupno 100 tisuća.

Kako bi obilježila taj sjajan rekord, Mirjana Krizmanić potpisivat će svoje knjige u subotu 17. prosinca u knjižari Profil Megastore u Bogovićevoj 7 od 12 do 14 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije