Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmski festival

Ministrica kulture najavila gradnju kina na Neretvi

'opuzen01_nnn_kul_200813'
''
21.08.2013.
u 09:45

Počeo je Opuzen Film Festival koji je na otvaranju, uz film Vinka Brešana "Svećenikova djeca", okupio nekoliko stotina posjetitelja. Svečano otvaranje festivala obilježio je dolazak ministrice kulture prof. dr. sc. Andree Zlatar Violić

Opuzenska Pjaca postala je kino. Počeo je Opuzen Film Festival koji je na otvaranju, uz film Vinka Brešana \"Svećenikova djeca\", okupio nekoliko stotina posjetitelja. Svečano otvaranje festivala obilježio je dolazak ministrice kulture prof. dr. sc. Andree Zlatar Violić koja je na prepunom trgu dala potporu konačnoj gradnji kina u Opuzenu kako bi se kinematografski sadržaj vratio na područje između Splita i Dubrovnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije