Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nobel za književnost
Povratak na članak

Miloševićev podržavatelj Peter Handke i aktivistica Olga Tokarczuk ne mogu biti različitiji ljudi

Komentari 6

IL
ilustrator
14:07 11.10.2019.

bili srpska država, diplomacija šutjela da je nagradu dobio neki pisac koji podržava ratnog zločinca iz hrvatske?

VL
Avatar ArbanaSS
ArbanaSS
14:35 13.10.2019.

Ovo je jako ŽALOSNO za sve žrtve Rata od 1990 do 2000. Svi oni koji podržavaju miloševićev režim nisu bolji od njega. Slava palim borcima za SLOBODU od miloševićevog režima. Naša politika uvjek spava i spava i spava dok drugii cijene svoje Žrtve koji je napačen Narod dao Hrvatska politika naravno opet Spava. Kad se bude probudila nadam se da neće biti kasno.

VL
ČE
četvrti
08:16 12.10.2019.

Nobelova nagrada Handkeu, čiju dodjelu apsolutno podržavam, dokaz je da je primjereno razdvajati pisca od njegovih političkih i inih uvjerenja. Dakle, puna sloboda čitanja i Hamsuna, i Pounda, i Ćosića, i, što se u Hrvatskoj ne može shvatiti, Mile Budaka.. A pokušajte se prisjetiti koliko je naših "slobodoumnih" književnika u svojim tekstovima tražilo praktičnu zabranu Budaka?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.