Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROCKERICA ILI POZERICA

Miley Cyrus tvrdi da zbilja voli Iron Maiden

26.01.2009.
u 13:54

Grupe iz "novog vala britanskog heavy metala" osamdesetih poput Saxona, Def Lepparda, Motorheada i inih i dan-danas su legendarne, ali najveća legenda među njima su Iron Maideni. Nošenje majica (što starijih i ispranijih, to bolje) s natpisom Iron Maiden i njihovom maskotom Eddiejem označava pripadnost rockerskom svijetu i rockerskom načinu razmišljanja.

Zbog toga se podigla velika prašina kad je u majici Irona Maidena zamijećena i šesnaestogodišnja pop-zvjezdica Miley Cyrus, alias Hannah Montana iz istoimene Disneyjeve TV serije, tipičan primjer umjetno proizvedene pop-zvjezdice današnjice.

Kao odgovor na optužbe, Miley je u svojem videoblogu izjavila da nije pozerica i da zbilja sluša metal:
- Sigurna sam da ste me svi u zadnje vrijeme vidjeli u majici Iron Maidena. Znam da su neki na to rekli: 'ma, ona je samo pozerica' ili 'jedini razlog što nosi majicu Maidena je što bi htjela biti rock zvijezda'. No, Iron Maiden – 'Run To The Hills', 'Fear Of The Dark', 'Running Free' – sve su to dobre pjesme, provjerite. Hvala, dečki, ja stvarno volim Iron Maiden."

A koliko navođenje nekoliko pjesama predstavlja dokaz da zbilja sluša Maidene, a koliko to može biti rezultat najobičnijeg pretraživanja po njihovoj odrednici na Wikipediji, mlađahna Miley propustila je reći...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije