Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBIJAČ MEKA SRCA

Mickey Rourke koristi ponovno stečenu slavu da pomogne životinjama

15.01.2009.
u 17:49

Koliki je ljubitelj životinja glumac Mickey Rourke pokazao je na dodjeli Zlatnih globusa gdje je na osvojenoj nagradi, između ostalih, zahvalio i svojim psima rekavši da „ponekad kad je čovjek sam, sve što mu ostaje je njegov pas“. Rourke, kojeg su mnogi bili otpisali, a onda ostali zapanjeni njegovom izvedbom u filmu „The Wrestler“, svoju nanovo stečenu slavu iskoristio je kako bi ukazao na važnost sterilizacije i kastracije pasa te je u društvu svoje čiuvave Jaws snimio reklamu za organizaciju PETA-u.

U pratećem videu, Rourke ističe kako je postao svjesniji toga koliko pasa vlasnici napuste ili ih uspavaju svaki tjedan, te poziva ljude da umjesto da kupuju pse u trgovinama, radije udome nekog iz šinteraja koji su prepuni, a sve zbog nekontroliranog razmnožavanja. Taj problem mogao bi se riješiti kastracijom i sterilizacijom, dvjema vrlo jednostavnim operacijama.

- Kad pas zatrudni, mnogi štenci se uspavaju jer nema dovoljno domova za sve – kaže Rourke

Držeči u krilu i gladeći svoja dva psa Jawsa i Lokija, u dirljivom govoru američki glumac je rekao kako mu njegovi psi znače sve na svijetu te da je od njih mnogo naučio.

Brinemo se jedni za druge. Najvažnija stvar kad imate psa i kad ga volite jest da ostane s vama cijeli svoj život. Ne možete ga odbaciti jer ste upoznali curu koja je alergična na pse, to nije u redu. Mislim, cura će ionako otići jednog dana – kaže Mickey.

- Dužni ste komunicirati sa svojom životinjom i pokazati joj koliko vam znači – poručuje holivudska zvijezda teške ruke, ali vrlo meka srca.

(K.B.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije