Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Tribuson
Povratak na članak

Mi smo zemlja tihih zgarišta. Ovdje je stvoren stav da je samo mrtav partizan dobar partizan

Akademik Goran Tribuson jedan je od najčitanijih hrvatskih pisaca. Ovogodišnji je dobitnik Nagrade grada Zagreba, uz obrazloženje da je i popularan i kvalitetan pisac te scenarist serije “Odmori se, zaslužio si” u kojoj je odlično dočarao duh Zagreba.

Komentari 12

JU
Jura
13:11 02.06.2020.

Slaba ti je logika, druže Gorane. Pod tom tvojom crvenom zvezdom petokrakom "oslobođeni" su i Zagreb 45, i Vukovar 91. I to hrvatski narod nikadsa neće zaboraviti. Ni oprostiti. Uprkos tvojoj nakaradnoj logici, vrli akademiče.

VL
CA
cavecanem
13:54 02.06.2020.

Kad malo padnu tenzije eto nama večernjeg i dežurnog ljevičara da nas podsjete na partizane i ustaše.

VL
OO
onako_ovlaš
13:44 02.06.2020.

plošan,jako plošan intervju,gotovo pa možda i plitak

VL
DO
Domumom
13:51 02.06.2020.

Najveći živući partizančina je habulin i burduš.

VL
MA
malitrn
13:46 02.06.2020.

Đamonja nije niti trećerazredni šloser. To je umišljeni,raspamećeni zlikovac.Te odvratne, besmislene, nakaradne hrđave kvrge nazivati umetnošću je silovanje estetike.

VL
Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
13:07 02.06.2020.

Nema živih partizana. Ovo što se pod "partizan" prodaje je bilo u pelenama još 45-te. No sad vrijedi druga-Samo mrtav antifa je dobar antifa. Potpisujem svim srcem, crveni fašisti.

VL
VO
vojov
13:59 02.06.2020.

Ljudi neznam kako to možete si dozvoliti tako što pisati na tako bezobrazan način čovjeka znam te sestru a i roditelje pošteni i fini Bjelovarčani ali je glavno da pišete gluposti a da Bjelovarčan treba biti uz svoga Bjelovarčana rođen sam 46 lijep pozdrav Goranu

VL
DZ
dubravko.zatek
14:32 02.06.2020.

partizan ne valja ni živ ni mrtav..kamo sreče da nisu nikada ni postojali..

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
13:59 02.06.2020.

Da, mrtav partizan je dobar partizan.

VL
FU
furest
07:56 07.06.2020.

zalosno je da neki nasi akademici i nisu neki intelektualci, pravdati partizane koji su se borili protiv bilo kakve hrvatske drzave , i izvrsili genocid nad narodom , proglasavati pozitivcima samo jer su mahali sa isparavnim simbolima , moze ispravno shvatiti i svaka baba u selu

VL
BE
Bela
14:28 02.06.2020.

I opet se potvrđuje da su desničari neobrazovana rulja! Tribuson je ZAKON!

VL
TU
tulipani
14:05 02.06.2020.

. Kada smo u Europi tražili legitimaciju, pitalo se jeste li vi nasljednici NDH ili nasljednici hrvatskih partizana. Onda smo u Ustavu spomenuli tradiciju hrvatske državotvorne ideje i napisali da slijedimo odluke ZAVNOH-a. Neki političari tvrde da se u Ustavu ne spominje antifašizam, kao da je ZAVNOH fašističko vijeće. Optirali smo za ZAVNOH, a onda se stvorila ružna okolnost da je samo mrtav partizan dobar partiza. bolio je k..c europu i svijet i tada i sada za nas.......oni su nas izručili miloševiću i jna da završi s nama kako zna i umije, i da bi se opravdali onda su kao našli da se mi borimo za ndh. što bi drugo rekli,pa neće valjda reć da su radi svog interesa da se srbija odvoji od rusije odlučili žrtvovat jednu hrvatsku.....isto kao što danas amerika i zapad ne žele javno reć da su se radi savezništva s turskom odrekli kurda......u tom im je obilato pomagao budo lončar i njegovi diplomati-druga je sada stvar što taj budo lončar danas u hrvatskoj hoda po skupovima onih koji se kunu da su najveći patrioti(hdz).što danas taj zapad podržava ukrajinu iako se njihove jednice bore s oznakava divizije das reich,kako su primili u nato i eu slovačku iako ima istu zastavu kao i ona iz ww2.kako im ne smeta odnos prema prošlosti u baltičkim republikama.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.