Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pjesma i album

„Mater“ nova pjesma grupe TBF

tbf
arhiv vl
20.05.2011.
u 11:56

Mater je najavni singl novog albuma "Pistaccio metallic" poznate splitske grupe

Od ponedjeljka 23. svibnja na Anteni Zagreb možete poslušati novu pjesmu poznate splitske grupe TBF pod nazivom „Mater“.

Ovi trostruki dobitnici Porina završili su svoj novi dugoočekivani peti studijski album. On nosi naslov "Pistaccio metallic", a u prodaji će se pojaviti sredinom lipnja. Sniman je u Novom Mestu u Sloveniji i prvi put TBF-ovci su sami producirali čitav album. Na njemu je 11 novih pjesama.

Naslovna pjesma albuma, pjesma „Mater“, nastavak je priče iz starijeg hita "Dogodila se ljubav". Što se s ljubavi dogodilo, osim što možete čuti na Anteni Zagreb, možete i pogledati od 6. lipnja na programu MTV-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije