Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor Vlahušiću
Povratak na članak

Matematička je činjenica da Dubrovnik zarađuje na Igrama!

Intendant Dubrovačkih ljetnih igara Ivica Prlender odlučno tvrdi da nisu neradnici, te komentira koncepciju Virtualnog muzeja u Revelinu i planovima Igara s tim spomenikom nulte kategorije.

Komentari 2

PB
predrag borna
06:52 17.05.2011.

Najsigurnija lova.Uvaliti se na proračun Ministarstva kulture.Sve je dobro umreženo i svaki sudionik će dobiti svoj dio kolača...Ako netko sa strane kritizira onda je papak i primitivac.

VL
Avatar Jorge
Jorge
22:50 17.05.2011.

Nejasno je zbog čega su Igre pretrpane logotipima VIP-a. Koliki je taj iznos\'? Da li je veći od udjela Grada i države. Sramotno je da najjači sponzori nisu uopće zastupljeni na promidžbenim materijalima i back-dropovima na presicama. Igre djeluju kao da ih plaća VIP. Sramotno i neodgovorno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.