Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju Mani Gotovac
Povratak na članak

Glogovac bi bio Đivo. Ali ne dolazi na Igre...


Bilo je nemoguće usuglasiti termine glumca i festivala i zato se odustalo

Komentari 4

ZG
zgbuco
15:56 02.04.2015.

Kaj ova cugerica dela ovdje?

VL
B7
b7
07:47 03.04.2015.

Nevjerojatna sreća prati ovu osobu,ne znati ništa o kazalištu a stalno se njime baviti ! pitanje novinara o političkim stavovima Glogovca više je nego bezobrazno , sve su tiskovine u Hrvatskoj ( u kojoj je nastupio nekoliko puta ) objavile komentar njegovog kolege glumca o ulozi koju Glogovac utjelovljuje na filmu ! kokoš će dugo kvocati i nametati se , prava osoba za ministricu kulture !

VL
IV
IvanXXIII.
15:04 02.04.2015.

Kak je to sve skup slatko, i kako jednostavno. Ako se radi o ikonama te ako se već mora raditi s ikonama, ne bi li onda bilo oportuno, između ostalih oportunizama, dati iskovati par stotina metalnih znački pa ih dijeliti turistima s cruisera? Zašto se uopće kinjiti predstavama? Uzmeš si lijepo ikonu i oko nje podigneš crkvicu za jedno ljeto. Ta više je ikona na književnom nebu no što na prvome nebu imade zvijezda.

VL
Avatar sposaric
sposaric
14:33 05.04.2015.

Nevjerojatno je i žalosno koliko nekoje osobe misle da su nezamjenjive, niti misle odustati od takvog stajališta. Gđa Gotovac je osoba koja se prema hrvatskome glumištu ponaša kao feudalka, svuda vidi isključivo korist za sebe. Ovdje brblja o "skidanju glava" i tvrdi "Mi to u Hrvatskoj jako volimo"!? To je više nego sramotna izjava, to je nevjerojatna laž. Kad je dovedena na mjesto intendantice u HNK I. pl. Zajca osobno je poskidala sve dotadašnje predstave, bez obzira na predhodne uspjehe. Zamalo je došlo do pobune ansambla Drame, jer jedna odlična predstava bila je pozvana na festival, a intendantica je predložila novu predstavu koju izbornik nije niti vidio?! Svojim ponašanjem rastjerala je brojne ljubitelje kazališta u Rijeci, tako i mene. Osim toga, nakon isteka intendanture, po nekakvom čudnom ugovoru s gradskom upravom Grada Rijeke imala je na raspolaganju jednu vilu na Pećinama /predgrađe Rijeke/ još sljedeće četiri godine; dakle, dok se ne snađe, iako ima stan u Splitu!? Zamislite, dobila je na raspolaganje prostranu vilu u gradu u kojemu postoji poveća vojska beskućnika i u kojemu na njihov račun izlazi nekakav mjesečnik "Ulične svjetiljke", a netko na račun tog mjesečnika ima pristojnu plaću. To su činjenice o "ugledu" i "dostojanstvu" gđe Mani Gotovac. Glede tog Glogovca, nemam naročito dobro mišljenje o njemu i njegovoj glumi, niti mislim da bi mu Dubrovnik trebao otvoriti vrata svojih dveri. Imamo u Hrvatskoj dovoljno dobrih glumaca koji doslovno vape za takvim ulogama!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.