Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Malo tko bi se '69. okladio na uspjeh Zeppelina i Bowieja, a postali su klasika

Imajte u vidu početak Bowieja i Zeppelina, kad vam za današnje nove bendove netko kaže da “nisu dobri kao ovi već poznati”, jer možda će ih slušati i za 50 godina

Komentari 2

PR
prajdali100
18:51 27.10.2019.

Hrvoje ja bih se uvijek okladio na Led Zeppelin,Deep Purple,Black Sabbath i Uriah Heep.Uz njih sam odrastao.Imam singlicu Zeppelina na kojoj su legendarne " Good times bad times" i " Communication breakdown". Purple, " Strange kind of woman" i " I'm alone" !!! Tu su i prastare singlice Mungo Jerry,Medicine Head,T.Rex,Nazareth,Hawkwind.....Naravno imam i prastaru singlicu VIS Bijelo dugme sa " Top" i " Ove ću noći naći blues".......... More toga !!!!

VL
NA
Nandana1955
08:10 28.10.2019.

Za Zeppeline se nije trebalo kladiti. Prva dva albuma su dočekana od kritike i publike sa euforičnim hvalospjevima (zasluženo). Dobro sam upamtio komentar iz Rolling stones magazina, kako na albumu nema niti jedne dobre pjesme, sve su odlične. Moj susjed u klupi 1 razred srednje je imao preko oca pomorca ta dva prva albuma i bio je faca u gradu. Novinari su nam iz nekog paralelnog svemira

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.