Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dunja Knebl
Povratak na članak

'Malo koga zanima koliko rada, vremena i novca treba uložiti da bi se napravili pjesma, album, spot i predstava'

- Radim paralelno na tri nova posve različita albuma. Prvi je album “Sonce”, koji će biti objavljen ove godine, a radi se o suradnji s riječkim glazbenikom, multiinstrumentalistom Zoranom Majstorovićem. I za njega i za mene to je neobična suradnja jer nismo nikad radili tako da u stvaranju glazbe sudjeluje gudački kvartet. Drugi album ima radni naziv “Rat u hrvatskim tradicijskim pjesmama”, a suradnik je Adam Semijalac, koji je izdao nevjerojatan album “Tanac za crnega vraga”, temeljen na višegodišnjem istraživanju naše glazbene tradicije. Na novom albumu radim već nekoliko godina. Započela sam ga prije sadašnje ratne situacije u svijetu. Treći album na kojem radim ujedno je i treći album na kojem surađujem s Rokom Margetom - kaže Dunja Knebl

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.