Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples

Maliphantov "The Rodin project" dobio nagradu publike

Rodin
arhiva
11.06.2012.
u 14:41

Nagrada publike ne čudi jer je na otvorenju festivala publika plesače pet puta zvala na bis, i vjerojatno bi i nastavila da umorni plesači mahanjem publici nisu dali do znanja da im treba odmor

Plesna predstava "The Rodin Project" engleske megazvijezde Russela Maliphanta dobila je nagradu publike na 29. Tjednu suvremenog plesa. Nagrada publike ne čudi jer je na otvorenju festivala publika plesače pet puta zvala na bis, i vjerojatno bi i nastavila da umorni plesači mahanjem publici nisu dali do znanja da im treba odmor. Sretni dobitnik koji je glasao za ovu predstavu i kojeg čeka vikend u Termama Tuhelj je Goran Radman. Producentsku nagradu ove godine dobio je de facto.

Sljedeća plesna avantura je posjet plesnom festivalu Beyond Front@ u Murskoj Soboti, Slovenija – grad partner Europskoj kulturnoj prijestolnici. Hrvatski institut za pokret i ples vodi sve zainteresirane besplatno na cjelodnevni izlet u Mursku Sobotu 1. rujna. Broj mjesta je ograničen. Prijave na edukacija@plesnicentar.info.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije