Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bok festival

Lov na 'Mega Mindy' Petru Kurtelu oduševio Bjelovarčane

bok festival,portal (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/4
08.05.2013.
u 18:22

Prvotno su publiku nasmijali, ali i zaintrigirali članovi Kerempuha izvedbom "Ne igraj na Engleze", a potom su gledatelji uživali u višestruko nagrađivanoj predstavi "Glumice i to" jer su ih na prvu osvojile članice Kazališta KNAP

Nakon svečanog otvaranja i nekolicine odličnih predstava Bjelovarčanima se i početkom novog tjedna 11. izdanja popularnog kazališnog festivala BOK festa na pladnju nude sjajna kazališna ostvarenja. Prvotno su publiku nasmijali, ali i zaintrigirali članovi Kerempuha Hrvoje Kečkeš, Borko Perić i Tarik Filipović nadahnutom izvedbom \"Ne igraj na Engleze\", a potom su pak gledatelji uživali u višestruko nagrađivanoj predstavi \"Glumice i to\" jer su ih na prvu osvojile darovite, mlade i atraktivne članice Kazališta KNAP i Umjetničke organizacije \"Kravice\", Ivana Horvat, Petra Kurtela, Amanda Prenkaj i Dunja Fajdić, a koje su na sceni prštale zaraznom energijom.

Muke po Dikliću

To ustvari i ne treba čuditi s obzirom da je spomenuti ženski \"kvartet\" lani osvojio nagradu Hrvatskog glumišta za ekstremna kazališna postignuća i to za glumu, režiju, dramaturgiju, kostimografiju i scenografiju. Na kraju ih je gost domaćin festivala Bogdan Diklić, u izostanku Gorana Navojca, u velikim \"mukama\" pozdravio i darivao pečatnjakom grada Bjelovara. Naime, uspevši se na scenu nasuprot četiri djevojke sa jednim pečatnjakom u rukama snalažljivi i domišljati Bogdan u trenu je na najbezbolniji način riješio tu zamršenu i nezgodnu situaciju uključivši faktor sreće, a tako što im je ponudio da same izvlače dječje karte animiranih akcijskih junaka.

Lov na Mega Mindy

Dobitnička je bila s likom Mega Mindy, a koju je izvukla Petra Kurtela, ujedno i osvajačica pečatnjaka. Kako je u ležernom zafrkanskom tonu Bogdan započeo, tako su nastavile i preostale djevojke stvorivši metež na pozornici u otvorenom lovu na Mega Mindy - Petru u pokušaju preotimanja i prisvajanja nagrade, a što je naravno dodatno zabavilo, ionako oduševljenu publiku.

>>Izazovna Mila Elegović pokrenula glumačko osvajanje Bjelovara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije