Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAFITI NA PEŠČI

Lonac oslikava oronulo pročelje Kulturnog centra Peščenica

grafiti
15.06.2011.
u 13:52

Posla se uhvatio mladi grafiti umjetnik poznat pod imenom Lonac. On na prednjem zidu (50m²) KCP-a izrađuje mural grafiti tehnikom koji treba biti dovršen do 17. lipnja

U sklopu urbano-likovne akcije "Volim Pešču" koja traje od 7. do 17. lipnja, uređuje se oronulo pročelje Kulturnog centra Peščenica u Ivanićgradskoj ulici u Zagrebu.  Posla se uhvatio mladi grafiti umjetnik poznat pod imenom Lonac. On na prednjem zidu (50 kvadrata) KCP-a izrađuje mural grafiti tehnikom, koji će biti dovršen do petka, 17. lipnja.

Cilj akcije je oblikovanje vizualnog identiteta ovog dijela grada te stvaranje ugodnog i kvalitetnog prostora za boravak. Dosadašnje akcije bile su vezane za uređenje zapuštenih pročelja zgrada, školskih zidova i dvorišta, uglavnom grafiti tehnikom. Prošle godine u akciji je sudjelovalo 13 umjetnika koji su likovno oblikovali i oslikali stupove ulične rasvjete u Ivanićgradskoj ulici.

Lonac je student Likovne akademije u Zagrebu i vrlo aktivan član zagrebačke grafiti scene. Njegovi radovi mogu se naći u Branimirovoj ulici, zatim na rotoru Savskog mosta te na mnogim drugim lokacijama u gradu.

Klikom na http://vimeo.com/24819722 pogledajte kako napreduje uređenje oronulog pročelja u Ivanićgradskoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije