Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka priča
Povratak na članak

Ljubavni jadi

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 1

SM
stari_mačak
14:42 22.04.2017.

Autor je pokazao izraziti strah od "mašina" za komunikaciju iako je liječnik po struci, dakle obrazovan. Pokazao je i da ne poznaje psihologiju, jer ako Markova kći već daje ocu otvoren pristup mobitelu i da joj čita SMS poruke, štoo je iz teksta razvidno, onda ta kći ima povjerenje u svojeg oca koje pak on ne dijeli s njom. I dalje je skeptičan i sumnjičav i tu nešto generalno ne štima (s njim, ne s kćeri). To je što se tiče fabule i hiperbrzog razvoja konzervativizma u nas Hrvata. A književni izričaj? Pa, s obzirom na ovu i veliku većinu drugih odabranih priča predlažem da se natječaju izmijeni ime u "Gustav Krklec" ili "Grigor Vitez", ne moram objašnjavati zašto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.