Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CD & DVD

"Live In Barcelona" više je od suvenira s turneje Depeche Modea

Depeche Mode
13.12.2010.
u 15:03

Dvostruki album i DVD funkcioniraju kao “živi” best of koji sadrži sve najveće hitove (“Personal Jesus”, “It’s No Good”...), pokazujući da se novije pjesme mogu lako mjeriti sa starima

Na protekloj turneji, tijekom koje su posjetili i Zagreb, članovi grupe Depeche Mode potvrdili su da su najveći rokeri među elektroničarima, odnosno najveći elektroničari među rokerima. Njihovi rifovi često ne odudaraju mnogo od “Stoogesa” ili “Stonesa”, samo se služe drugim (izražajnim) sredstvima, u čemu leži glavnina njihove stilske osebujnosti kojom uspijevaju držati na okupu prilično različite ljubitelje glazbe. Dvostruki album “Live In Barcelona” (plus DVD) funkcionira kao “živi” best of koji sadrži sve najveće hitove (“Personal Jesus”, “It’s No Good”...), pokazujući da se novije pjesme mogu lako mjeriti sa starima. Više od suvenira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije