Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do 10. travnja

Liburnia jazz festival raspisao natječaj za off program

Liburnia jazz festival, natječaj
arhiva VL
20.03.2011.
u 13:50

Žiri sastavljen od istaknutih jazz glazbenika i jazz kritičara će u nedjelju, 3. srpnja, odabrati Pobjednički band XI. Liburnia Jazz Festivala

11. Liburnia Jazz Festival održat će se od 1. do 3. srpnja, a osim velikih koncerata na ljetnoj pozornici off program festivala nazvan  Street Jazz na nekoliko gradskih lokacija od ranih poslijepodnevnih do večernjih sati. Svi bandovi koji žele nastupiti na 11. Liburnia Jazz Festivalu mogu se prijaviti na natječaj. Najbolji među odabranima, imat će priliku nastupiti i uz headlinere Festivala na Velikoj sceni Ljetne pozornice. Glasovanje publike za 3 najbolja banda, bit će na Facebook stranici Festivala od 16. do 30. travnja. Trima najboljim bandovima, izabranima da nastupe na Ljetnoj pozornici, organizator će omogućiti besplatan smještaj (2 dvokrevetne sobe po bandu) u vrijeme nastupa na Festivalu i 200 eura naknade.

 Žiri sastavljen od istaknutih jazz glazbenika i jazz kritičara će u nedjelju, 3. srpnja, odabrati Pobjednički band XI. Liburnia Jazz Festivala. Pobjednički band će dobiti 4 stipendije za Ljetnu školu jazza Međunarodnog kulturnog centra Hrvatske glazbene mladeži u Grožnjanu i nastup na međunarodnom jazz festivalu u Grožnjanu.

Rok za prijavu je 10. travnja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije