Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Let 3: Novogodišnji proglas o vjerskim i erotičnim pitanjima

06.01.2009.
u 15:12

Na svome blogu kontroverzna grupa Let 3 objavila je novogodišnji proglas o vjerskim i erotičnim pitanjima. Proglas donosimo u cjelosti i u integralnoj verziji.

Dragi ljudi, pripadnici svih vjera i seksualnih preferencija, drage žene i Životinje!
Možda mislite da nama puca kurac zato što se u zadnje vrijeme naše djelo u najširoj javnosti jednodimenzionalno povezuje sa guzicama, pederastijom, oružanim isprdcima i slično. Ali nije tako, i mi smo od krvi i mesa. Očevidno nam nije svejedno jer nam u ove praznične dane puca, bre, IQ od razmišljanja.

Čak i Let 3 može biti pogrešno shvaćen! Kakva zbrka oko emisije “Neđeljom u 2”!
U pripremnim dogovorima gospodinu Satankoviću sa HTV-a pojasnili smo što u biti želimo obznaniti svijetu u njegovoj emisiji. Međutim on je (vjerovatno i ona baba Hloverka) onemogućio izražavanje upravo te naše spiritiualne želje najprije prekidajući nas usred inspiracije, a zatim cenzuriranjem dodatne naše izjave, napravljene za naknadni godišnji pregled vrhunaca emisije “Neđeljom u 2”.

Evo, zato ovim putem iznosimo tu istinu što čuči u Letu 3. Nije tajna da u Letu 3 imamo razumijevanja za pederastiju. Ali, nije dovoljno poznata i naša slijepa otvorenost za vjeru. Postoji jedan duh, jedno tijelo, istovremeno sveto i profano, gdje se te dvije dominanantne silnice naših duša susreću – a to je Papa Ratzigner.

Pred cijelim svijetom se otkrivamo i obznanjujemo: naša najveća želja nije novac niti slava, nit je Severina ili sarma nego je nježan, intimni susret Leta 3 sa Svetim Ocem. Tu svjetlost, taj spiritus-movens želimo sebi i Papi u u Novoj, 2009. godini! To bi promijenilo štošta, Papu Ratzingera i nas sigurno, a možda i kapitalizam, muslimane, cijeli svijet i Čačak.

Svim narodima svijeta, dobrim i lošim, želimo sretnu 2009!
P.S. Kako to neće poremetiti naše postojeće odnose ni sa bogom ni sa sotonom moramo dodati još nešto: I Satankovića bi poprčili u guzicu. Ne samo zato što nas je cenzurirao glede Pape, nego i zato što je toliko navalio.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije