Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinica
Povratak na članak

Leningrad Cowboys, R. čorba, Shapeshifters... na Schengenfestu

Raznovrstan program završava tek u ponedjeljak 5. kolovoza, a nastupat će Majke, Kaiser Chiefs, Kawasaki 3P...

Komentari 3

DU
Deleted user
23:09 03.08.2012.

Dajte još malo reklamirajte fašistu Čorbu i pripremite teren za njegovo gostovanje u Hrvatskoj kao što ste i onoj srpskoj pevaljki Breni u uniformi crvenih beretki Milana Ulemeka Legije. Reći će mnogi treba odvojiti glazbu od njegova političkog djelovanja papa predlažem da u tom duhu organiziramo literalne večeri Adolfa Hitlera a možda i izložbu njegovih slikarskih umjetničkih radova. Neki ljudi bi morali i snositi posljedice svojih nedjela ili stavova koji su u direktnoj vezi sa počinjenim zločinima .

VL
DU
Deleted user
09:52 04.08.2012.

Svekoliki trud nase " medijske scene " da reklamira chetnike poput bore i inih je sramotan i bezobrazan. Isto vrijedi i za bajagu i njegovu knjigu, ofucanu brenu i drugu bagazu. U to je vrlo aktivno ukljucen i VL. Nazalost, iako je koliko-toliko VLpo razlicitosti bio " demokraticniji " od jednog purpurno crvenog, jugoslovenskog EPH.

VL
OB
-obrisani-
14:23 04.08.2012.

SRAMITE SE BANDO ČETNIČKA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.