Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duhovna obnova

Lana Barić otkrila gdje će nakon karantene: "Osjetila sam zov. Idem na hodočašće"

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
21.04.2020.
u 11:57

Naša glumica i prvakinja Drame HNK u Zagrebu svojim Facebook pratiteljima otkrila je gdje će prvo otići nakon popuštanja mjera izolacije i fizičke distance.

Lana Barić, prvakinja Drame Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, poput mnogih svoje vrijeme u izolaciji krati objavljivanjem duhovitih anegdota i statusa na Facebooku, a kao model sudjelovala je na virtualnoj izložbi fotografija Johna Pavlisha. Sada je svojim pratiteljima otkrila gdje će otići nakon što popuste mjere izolacije i fizičke distance - nakon ovakve situacije treba vratiti unutrašnji mir, smatra Barić i već je skovala planove za duhovnu obnovu. 

"Drago mi je da će uskoro opet mise, to znači da se bliži vrijeme ostvarenja i moje planirane duhovne obnove. Nikom nije lako. Zato je bitno naći uporišnu točku u budućnosti, ponajviše za iscjeljenje tog naciklog duha. Treba vratiti unutrašnji mir. Ja sam osjetila zov. Odlučila sam se za dosta drastičan pristup, neke moje kolegice su pokušale i uspjelo je. Nekima sam već najavila. Radi se o hodočašću u svetište Berghain u Berlinu, gdje planiram boraviti dulje vrijeme. Odreći ću se riječi, dakle zavjetujem se na šutnju i komunicirat ću pogledom, a to, već znamo, duhovno ispunjava. Dok još govorim, obavijestit ću vas kad se kreće, ako se tko želi pridružiti. Ponesite samo pare i vodu da saperemo grijehe. Krećemo u oslobadjanje od tame. Mora se. I, već znate, za one koji se boje virusa, what happens in Berghain stays in Berghain. Za razliku od jebenog Wuhana" napisala je Barić. 

Cilj hodočašća koje je duhovito najavila glumica je slavni berlinski noćni klub Berghain, poznat po najboljim tehno partyjima u Europi i notorno strogim pravilima ulaska i ponašanja, poput zabrane fotografiranja. Taj hram elektronske glazbe u gradu najpoznatijem po svojoj klupskoj sceni koja nikada ne spava, sada je, kao i svi, zatvoren zbog mjera zaštite od koronavirusa. Trebao se otvoriti 20. travnja, međutim, "s namjerom da zaštitimo naše zaposlenike, gostujuće umjetnike i posjetitelje, svi događaji su odgođeni do daljnjega" piše na stranici poznatog kluba. Posljednji party tamo se održao početkom ožujka uz posebne mjere opreza i održavanje fizičke distance. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije