Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERTI

La Roux, Frank Turner i Dan Deacon na festivalu Terraneo

la roux
Terraneo.com
06.05.2011.
u 16:03

Još ranije nastup su potvrdili The National, Mogwai, The Termals, Destroyer, Bambi Molesters...

Iako je do 9. kolovoza još mnogo vremena, novi veliki domaći ljetni glazbeni festival Terraneo u Šibeniku skupio je već sada respektabilnu listu bendova.

Najnovije akvizicije su elektropop-senzacija La Roux, folk/punk pjevač Frank Turner, elektrokreativac Dan Deacon i domaća sub reggae skupina Antenat. Još ranije nastup su potvrdili The National, Mogwai, The Termals, The Fall, The Raveonettes, Crystal Castles, Destroyer, Repetitor, Bambi Molesters...

Bit će to svojevrsni Grand Slam turnir festivala Žednog uha, odnosno njegova osnivača Mate Škugora, koji je i glavni izbornik glazbenog programa Terranea.

I sadržajno Terraneo slijedi Žedno uho, ali sada dobiva i mainstream štih zahvaljujući poznatim imenima poput La Roux i The Nationala. I dok su brooklynski The National već redoviti gost u Hrvatskoj, La Roux će u Šibeniku zabilježiti premijerni nastup u RH.

Organizatori su zadovoljni početnom prodajom ulaznica te pogotovo pozitivnim reakcijama na forumima i službenoj Facebook-stranici festivala na kojoj zasad imaju više od 3000 fanova. Nadaju se brojci od 7000 do 10.000 posjetitelja.

Iako je u prvom planu glazba, Terraneo se hvali da je zapravo mnogo širi projekt jer će u pet dana nuditi i turističke izlete, predavanja ekoloških stručnjaka te niz zabavnih radionica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije