Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To nije drugi dohodak'
Povratak na članak

Kulturnjaci ministru Mariću: S našim ćete honorarima teško spasiti državu!

Današnji skup imao je daleko dramatičnije tonove od nedavnog sastanka koji je istim povodom održan kod ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek.

Komentari 3

LI
liskovaca
10:51 24.11.2016.

Pogledaj ove neradinike!!!!! Vratite nam ministra Zlatka!

VL
VE
verica2
13:55 24.11.2016.

Kada bez posla ostaju, ili žive s minimalcem, tekstilci, obućari, metalci, mediji se time ne bave. U najboljem slučaju objave kakvu fotografiju ako se očajnici uspiju probiti do Markovog trga. U zemlji u kojoj na jednog zaposlenog dolazi jedan umirovljenikik i jedna nezaposlena osoba nije normalno da honorari, pa bili oni i umjetnički, budu oslobođene obveze plaćanja doprinosa. Ne bi bilo zgorega pogledati, javno dostupan, popis Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika, onih kojima se doprinosi plaćaju iz proračuna. Moglo bi se vidjeti da tu ima jako puno ljudi s primanjima o kojima obični smrtnici mogu samo sanjati.

VL
AU
autoritet
21:29 24.11.2016.

Evo danas u Rijeci u predstavi glumica izvukla hrvatsku trobojnicu iz vagine... Zar će hrvatski narod ostati bez te vrhunske umjetnosti zbog Marićevih doprinosa??? Oh užasa li prevelika, gubim svijest, ah,...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.