Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađenje

Kultna igra "Fallout" postaje serija, rade je tvorci "Westworlda"

Foto: Promo
03.07.2020.
u 15:06

Kultna videoigra "Fallout" postaje serija, a rade je Jonathan Nolan i Lisa Joy, tvorci "Westworlda".

Malo je koja franšiza u svijetu igara izazivala toliko uzbuđenja i očaja kao “Fallout”, kultna igra Black Isle Studiosa koju je kasnije preuzela (i prema mišljenju mnogih uništila) Bethesda.

Za one koji ne prate, radi se o inteligentnoj i izazovnoj distopijskoj akciji smještenoj u SAD nakon nuklearne katastrofe, gdje su poslijednji preživjeli izašli iz svojih podzemnih skloništa, da bi ih na površini dočekao radikalno izmijenjen svijet. Ukupno deset igara retro-futurističkog štiha, od čega četiri iz glavnog serijala, pratili smo od 1996. naovamo. Igrali smo ih iz perspektive osoba koje se trude opstati na površini zemlje, na kojoj nekoliko naoružanih frakcija, mutirana čudovišta i bande očajnika iznova pišu pravila preživljavanja. Amazon studios jučer nas je iznenadio objavom teasera za TV seriju inspiriranu Falloutom, koju u suradnji s Bethesdom razvijaju tvorci “Westworlda”, još jedne kultne SF poslastice koju je Amazon pretvorio u TV seriju.

- Fallout je jedna od najvećih igraćih serija svih vremena. Svako poglavlje ludo je kreativna priča u kojoj smo izgubili sate koje smo mogli provesti s obitelji i prijateljima. Baš zbog toga jako smo uzbuđeni što imamo priliku pretočiti taj ogromni, subverzivni i mračno duhoviti svemit u novu Amazonovu seriju - rekli su Jonathan Nolan i Lisa Joy, bračni par koji je osim “Westworlda” poznat i po dugogodišnjoj suradnji s Jonathanovim poznatijim bratom Christopherom Nolanom na filmskom serijalu o Batmanu i njegovu filmu “Memento”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije