Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPISI ŽIVKA JELIČIĆA
Povratak na članak

Krleža ‘71.: Tito da se sam povuče s vlasti? Pa to je besmislica!

ovi broj Kronika HAZU donosi tekst splitskog prozaika “Prijateljstvo s Miroslavom Krležom ili Slučaj Miroslava Krleže”

Komentari 6

OO
onako_ovlaš
18:10 23.03.2018.

istinu za volju Mihiz je krleži uzeo mjeru ko nitko kasnije,i dans je užitak čitati mihiza kako tranšira krležu

VL
MA
mare0801
18:55 23.03.2018.

"dosada sam vas smatrao pametnim čovjekom"....mislim,stvarno,koliko naivan moraš biti da vjeruješ da bi se Tito povukao,ali zbunjenost,i loša procjena vlastitih izgleda karakterizira "proljećare". Sam Krleža je bio mudar lisac.Nedavno sam pročitala obiteljsku kroniku Latice Ivanišević,koja je po kući Krležinih "plazila" od djetinjstva do njihove smrti.Čovjek je živio buržujski,a njemu i Leposavi su hodočastili apsolutno svi.Bio je neupitna centrala intelektualaca Zagreba,a Titovom prisustvu mali tihi miš.

VL
Avatar sindarela
sindarela
07:18 24.03.2018.

Šta vi mislite bili se naš vođa iz bližeg nam rata povukao s položaja ni slučajno pa on se "kruniso" za vječnog predsjednika s Lentom u bijelom generalskom odjelu sa svim šikanama

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:10 23.03.2018.

Koji diktator je ikada dragovoljno sisao s trona? Ili su umrli prirodno kao Tito, bili ubijeni ili protjerani iz zemlje.

VL
DU
Deleted user
18:05 23.03.2018.

..da nisu lokali i bili mudri ka manolić i tito i krleža bi bili živi..čije dite dela na ovon portalu a da nije udba??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.