Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drvljem i kamenjem

Kritičari pokopali film otvaranja Cannesa

Grace of Monaco
15.05.2014.
u 12:09

Film s Nicole Kidman ne sviđa se nikome, a novinari kao da se trude napisati što užasniju kritiku

Dan prije mjesecima najavljivane premijere filma "Grace of Monaco" redatelja Oliviera Dahana koji je svečano otvorio festival u Cannesu, a u kojem princezu Grace Kelly glumi Nicole Kidman, kritičari kao da su se natjecali tko će napisati što užasniju recenziju (unaprijed pogledanog) filma.

"U prošlogodišnjoj katastrofi 'Diana' Naomi Watts visoko je postavila ljestvicu neuspjeha, ali nadmašila ju je Nicole Kidman u zapanjujućoj katastrofi kojom se otvara Cannes", započinje svoj ubojiti tekst Peter Bradshaw iz Guardiana, dok Robbie Collin iz Telegrapha, opisujući atmosferu na pretpremijernoj projekciji, piše kako su se novinari već tijekom prvih kadrova filma "od nelagode stisnuli u kugle poput šokiranih pasanaca".

Referirajući na pokušaj producenata da u zadnji čas prekroje film, Fionnuala Halligan iz Screen Dailyja ocjenjuje da je "Grace of Monaco" i tako "nemoguće napraviti gorim", a od filma se ogradila čak i kraljevska obitelj ocijenivši da je (osim što je loš) temeljen na "pogrešnim, dubioznim povijesnim referencijama". A to je samo dio loših reakcija koje su pomalo zasjenile svečano otvorenje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije