Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: KRISTIJAN NOVAK
Povratak na članak

Danas jesi, sutra nisi – to sam naučio u sportu i držim se toga

Književnik koji je dva puta osvojio Tportalovu nagradu za roman godine ono jedino trajno što imam, ono što mi pripada i što nema ničeg lažnog u sebi su intima, znatiželja, vizija i vatrA

Komentari 4

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:40 20.07.2017.

Otamo??

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:40 20.07.2017.

perverznjak..

VL
Avatar ratomir30
ratomir30
07:14 13.08.2017.

Ma ok, bolje i ovaj Novak, nego Prosperov ili Slobodan (Novak)

VL
GR
Gradiščanka
11:31 28.07.2017.

Ne, on nije perverznjak. Ali piše o pojavama u društvu (pazite: u svakom društvu ) koje jesu perverzne i za koje je dobro znati da postoje, da bismo čuvali sebe i djecu. Ja sam već gospođa u godinama, a kad sam bila dijete, dogodilo se da je netko u vlaku silovao i ubio jednog dječaka koji je prosio po vlakovima. Za mene (i ne samo za mene) je to bio pravi šok. Bolje je znati. U diskusiji o unošenju "Črne mati zemle" u školski program, pisac se vrlo razumno postavio - neka stručnjaci odluče je li ta knjiga prikladna da je učenici čitaju i u kojem uzrastu. Poštujmo pisce kojima je javno dobro na srcu, A po vrijednosti, ta je knjiga prava gromada, čitat će se još kad veliki dio današnjih knjiga bude već zaboravljen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.