Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba

Kratki rezovi “Made in Croatia” u fotogaleriji Lang

fotografije, Max Juhasz,
Max Juhasz
11.06.2012.
u 10:33

Slike koje me ponekad ‘preskoče’, nudeći mi tek privremeno zadovoljstvo fotografiranog, često su slike skrivene u alegorijama. Nesvjesno snimljeni komentar ili vlastito stajalište unutar fotografske slike, kaže Max Juhasz

U samoborskoj fotogaleriji Lang otvorena je izložba zagrebačkog fotografa, rodom Vukovarca, Maxa Juhasza. Fotografije pod naslovom “Made in Croatia” na suptilan se način bave hrvatskom svakodnevicom. Sam autor svoj rad opisuje ovako: “Slike koje me ponekad ‘preskoče’, nudeći mi tek privremeno zadovoljstvo fotografiranog, često su slike skrivene u alegorijama. Nesvjesno snimljeni komentar ili vlastito stajalište unutar fotografske slike, naknadno iščitan u trenucima stvarnosti koju živim i spremnosti da prihvatim ono što nisam odmah i u potpunosti vidio.”

Max Juhasz fotografijom se počeo baviti za vrijeme rata u Hrvatskoj. Izložba ostaje otvorena do 1. srpnja.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
PegiSu1003
13:31 12.06.2012.

Naslovna fotografij, iako fenomenalna, uopće nije izložena na izložbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije