Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba

Korejska umjetnica Ji Suk Baek izlaže u Galeriji Toš

izložba,Ji Suk Baek
arhiva VL
02.08.2012.
u 15:23

Predstavljene slike specifične su po spektru u kojem se plohe i linije vješto spajaju u atmosferi livada, jezera, mora ili mrtvih priroda. Odabranim motivima slavi prirodu, njezinu raskoš i ljepotu

Samostalna izložba Ji Suk Baek/Jessy Baek korejske umjetnice koja u Hrvatskoj živi 17 godina otvara se u petak u krčkoj Galeriji Toš u Puntu. Likovnim izrazom spaja suprotne kulture i izraze pa joj je poetika vrlo osobita i kreativna, a predstavljene slike specifične su po spektru u kojem se plohe i linije vješto spajaju u atmosferi livada, jezera, mora ili mrtvih priroda. Odabranim motivima slavi prirodu, njezinu raskoš i ljepotu.

Autorica je diplomirala na Likovnoj akademiji u Seulu 1989. godine, nakon čega je izlagala na izložbi "Najtalentiraniji mladi umjetnici u Koreji". U Zagrebu je podučavala djecu u Američkoj internacionalnoj školi, Francuskoj školi, Njemačkoj internacionalnoj školi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije